Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Rem van je Stem

maart 14 @ 10:00 am - 4:00 pm

€147,00

Wat zou het heerlijk zijn, hè, om jouw verhaal vanuit je tenen, met hart en ziel, de wereld in te brengen. Om met jouw ervaringen, jouw wijsheid, anderen te inspireren en in beweging te brengen. Moeiteloos!

Soms is de werkelijkheid zo anders. Bedenk eens: Welke negatieve overtuigingen houden je tegen? Waarom nog langer inhouden? Of je stinkende best doen? Waarom niet gewoon jouw kracht, jouw passie, jouw vuur vrij laten stromen! Wordt de dirigent van dat remmende koor aan innerlijke stemmen. Ontdek wat een nieuwe mindset kan doen!

Wat levert deze dag je op:

√    Piekeren wordt een spelletje, een mooi lied, een mooie scène. Pas maar op, of je wilt er alleen maar méér van! Op naar een mooi concert!

    Je ontdekt en ervaart nu ECHT: ik BEN niet mijn gedachten en emoties, ik kan ernaar kijken

    Je neemt de volle verantwoordelijkheid voor je gedachten, je eigen muziekstuk (en laat de verantwoordelijkheid voor het muziekstuk van de ánder bij de ander): je versterkt je persoonlijke leiderschap

    Vanaf nu kies je bewust wie je aan het woord laat. Hoe wil je dat je muziekstuk klinkt? Hoe zal dat voelen? Hoor het eens. Voel wat het je brengt. En weet: ik Ben het al. Hear it – feel it – be it!

    Denken, Voelen, Doen gaan samen op in een heerlijke flow! Je uitstraling en communicatie is congruent en betrouwbaar

    Je straalt ontspanning, rust en vertrouwen uit! Het probleem ‘orde’ verschuift naar de achtergrond, omdat je een natuurlijk overwicht uitstraalt.

    Je bent minder bang voor conflicten. Je durft het conflict aan te gaan en vertrouwt op een nieuwe, goede afloop. Conflicthantering wordt voor jou een mooie uitdaging.

  Sterk persoonlijk EN uitnodigend leiderschap: welke leiderschapsstijl ligt jou het best? Je onderzoekt de weg naar procesgericht, dienend leiderschap

    Passie  krijgt de ruimte en neemt het woord (meer hierover in programma 4)

    En wanneer passie en vuur spreekt, hangen de mensen aan je lippen. Jijzelf nog wel het meest!

  Wie had het ook al weer over een dreigende burn-out?

Vind de weg van conflict naar harmonie en een voedende samenwerking. Bekrachtig persoonlijk, natuurlijk en aanstekelijk leiderschap

 

Aanmelden

Gegevens

Datum:
maart 14
Tijd:
10:00 am - 4:00 pm
Kosten:
€147,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Jolanda Mulder
E-mail:
info@gewoonlekkergalmen.nl

Locatie

Gewoon Lekker Galmen
Noordweg 92
Kampen, Overijssel 8262 BW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0613731067
Website:
www.gewoonlekkergalmen.nl