Gewoon Lekker Galmen met je Netwerk

Workshop Gewoon Lekker Galmen

Met je NETWERK

‘Ah, ja, nu durf ik het echte podium ook wel op, om mijn missie met de wereld te delen!’ Enthousiast stopt Hesther haar losgeraakte haren achter haar oren, nadat ze haar missie voluit heeft gezongen op het podium, op het ritme van stampende voeten en klappende handen.

Een Workshop Gewoon Lekker Galmen is een enorme aanrader voor een ieder die (nog wat) schroom ervaart in het uitspreken van de boodschap waarmee ze de wereld nog mooier wil kleuren. In de workshop wordt gewerkt met stem, expressie, klank en woorden die op komen borrelen. Er wordt gezocht naar eenvoud, echtheid, de naakte waarheid van jouw weten.

Je zult ontdekken wat voor jou de best passende manier is om je boodschap wereldkundig te maken; Expressie kent vele vormen en bij Jolanda, expert op het gebied van stem, expressie, beelden en woorden ben je aan het goede adres om jouw unieke stem te vinden.

Jolanda komt graag naar het (Zzp)-Netwerk waaraan jij verbonden bent. Neem contact op voor de mogelijkheden en voor een offerte op maat.

Reacties zijn gesloten.