Individuele Stemcoaching

Wanneer je veel en vaak moet spreken en goed gehoord wilt worden is het belangrijk dat je je stem vrij, losjes, boeiend en expressief kunt gebruiken. Soms lukt dat niet meer, door een combinatie van aangeleerd adem- en stemgebruik, fysieke spanningen of blokkades en overtuigingen die je bewust of onbewust met je meedraagt. Kost spreken je moeite, ben je snel hees, buiten adem en voel je je niet gehoord of begrepen? Dan kan stemcoaching jou helpen. Gewoon Lekker Galmen is jouw stemcoach in Kampen en omstreken.  Kies voor een speels, onderzoekend, uitdagend, verfrissend en bevrijdend traject stemcoaching bij Jolanda. Jolanda werkt één op één met jou aan je stem-vraag en aan wat er verder in jouw manier van spreken of zingen opvalt. Je stem, je aanwezigheid, wordt rijker van kleur en mogelijkheden. Wat een speels, onderzoekend, verfrissend en bevrijdend traject stemcoaching jou oplevert:
 • Jij voelt je vrij in contact met anderen
 • Je wordt meer en meer gehoord en begrepen
 • Je ervaart voldoening, vervulling en plezier in communicatie met anderen
 • Je vertrouwt erop dat je woorden, door je inspiratie, creativiteit en betrokkenheid, sterk zullen resoneren bij de ander
Meld je nu aan voor een indvidueel coaching traject

Over Gewoon Lekker Galmen

Gewoon Lekker Galmen is in 2006 opgericht door Jolanda Mulder. Jolanda heeft haar eigen praktijk voor drama- en stemtherapie. Zij heeft in de loop der jaren een persoonlijke, energieke, ontwapenende, onderzoekende, fysieke stijl ontwikkeld die aan de basis staat van haar trajecten met als doel: vrij stemgebruik en vrije expressie. Ze creëert een veilige, ontspannen omgeving, waarin jij buiten jouw comfortzone durft te treden en aan de slag gaat met stemcoaching.

Eenvoudig thuis aan de slag met online programma’s

Wil je graag thuis en in je eigen tijd aan de slag met je stem, kies dan voor één van de vier online programma’s. Maak je geen zorgen, als het niet aan blijkt aan te sluiten bij je stem-vraag, dan krijg je je investering terug of zoeken we naar een passender aanbod.

Gratis stemanalyse

Wil je graag weten wat voor jou het beste programma is om mee te starten? Geef je dan op voor een stemanalyse, Live of via Zoom. ! Button in Juiste kleur:

  Aanmelden individueel coaching traject


   Graag geef ik mij op voor een gratis proefsessie!

   Reacties zijn gesloten.