Workshops

Workshop Gewoon Lekker Galmen

Met je KOOR

Een dirigente spreekt haar koor na afloop van een workshop Gewoon Lekker Galmen vrolijk toe: ‘Tjonge, wat een leven in dit lied! Laten we dat zaterdag bij ons optreden net zo doen, dan zetten we de boel lekker op stelten’.

Zing jij bij een koor of ben jij dirigent van een koor? Een workshop Gewoon Lekker Galmen laat jullie kennismaken met Jolanda’s fysieke en expressieve manier van zingen. Je gaat

  • spelen met klank en klankkleur
  • ontdekken hoe je lichaam je stem kan ondersteunen
  • vertrouwen op de muziek die in het moment ontstaat
  • met elkaar verbinden op een ander niveau

En dat alles hoor je direct aan de muziek die klinkt.

Kan jullie koor wel wat extra stem-vrijheid, plezier, creativiteit en lef gebruiken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en een offerte op maat.

 

Workshop Gewoon Lekker Galmen

Met je TEAM

Annelies raakt de harten van haar teamleden als ze haar heldere stem zachtjes maar vol vertrouwen de hoogte in laat glijden. Het contrast van haar melodie met het ritme van haar team is adembenemend gewaagd. Een pareltje tijdens deze workshop Gewoon Lekker Galmen. Een beetje verlegen ontvangt Annelies de complimenten die ze na afloop van haar team krijgt. Deze kant van haar kende het team nog niet.

Stel je voor dat jullie team een koor is, en het werk dat jullie uitvoeren een muziekstuk.

Hoe klinken jullie? Welke stijl hebben jullie gekozen? Wie zingt het hoogste lied? Wie voert of voeren de boventoon? Wie zorgt voor de basis, voor het ritme, de structuur? Wie is de aanjager? Wie zingt de eerste stem, de tweede, of juist de derde? Wat is de stijl van de dirigent, de teamleider? Is er ruimte voor eigen inbreng? Voelt iedereen zich goed bij het ‘muziekstuk dat klinkt’? Of zou je als ‘dirigent’ of ‘koorlid’ wel eens iets anders willen laten horen?

Deze vragen worden beantwoord in een speelse, onderzoekende, inzichtgevende workshop met drama- en stemtherapeut Jolanda Mulder. In het begin is het een beetje spannend, dat wel, maar Jolanda breekt met haar deskundigheid op het gebied van groepsdynamiek en haar expertise op het gebied van stem en expressie binnen een paar uur open waar je al pratend in maanden niet bij zou kunnen komen. Een zeer krachtige tool dus, voor het werken aan teamspirit.

Kan jullie team wel wat opschudding gebruiken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en een offerte op maat.

Workshop Gewoon Lekker Galmen

Met je NETWERK

‘Ah, ja, nu durf ik het echte podium ook wel op, om mijn missie met de wereld te delen!’ Enthousiast stopt Hesther haar losgeraakte haren achter haar oren, nadat ze haar missie voluit heeft gezongen op het podium, op het ritme van stampende voeten en klappende handen.

Een Workshop Gewoon Lekker Galmen is een enorme aanrader voor een ieder die (nog wat) schroom ervaart in het uitspreken van de boodschap waarmee ze de wereld nog mooier wil kleuren. In de workshop wordt gewerkt met stem, expressie, klank en woorden die op komen borrelen. Er wordt gezocht naar eenvoud, echtheid, de naakte waarheid van jouw weten.

Je zult ontdekken wat voor jou de best passende manier is om je boodschap wereldkundig te maken; Expressie kent vele vormen en bij Jolanda, expert op het gebied van stem, expressie, beelden en woorden ben je aan het goede adres om jouw unieke stem te vinden.

Jolanda komt graag naar het (Zzp)-Netwerk waaraan jij verbonden bent. Neem contact op voor de mogelijkheden en voor een offerte op maat.

 

Reacties zijn gesloten.