StemAnalyse

Inzicht in je eigen stemgebruik

Gratis stemanalyse in Kampen

of via zoom

Herken je dit?

Heb jij vaak last van je stem? Kost spreken je moeite? Kost het je energie? En dat terwijl je je stem zo veel moet of zou willen gebruiken?

Dat is niet handig. Dat kan echt anders!

Vrij stemgebruik

Je stem kan namelijk ook zo klinken:

Zou jij graag willen weten wat jou in de weg zit voor vrij stemgebruik, maak dan een afspraak voor een StemAnalyse:
Zo’n analyse geeft je direct duidelijkheid over de manier waarop je je stem gebruikt en wat dat voor gevolgen heeft in je communicatie en interactie met anderen. En je krijgt meteen de eerste persoonlijke tips om mee aan de slag te gaan. Soms vraagt het een aanvullend, individueel of online, traject om je stem verder te ontwikkelen.

Aandachtspunten

 

Gratis Stemanalyse aanvragen

 

Een StemAnalyse geeft je veel persoonlijk inzicht. De manier waarop je je stem laat horen is vaak direct gelinkt aan persoonlijke thema’s. In hoeverre voel jij je vrij in je expressie?

Lis zegt: ‘Ik vond het heel eng om te komen. Ik wou nog afzeggen, want tja, dan moet ik zeker rare geluiden gaan maken. Maar iedereen zegt altijd dat mijn stem geknepen klinkt, dus, nou ja, dan wil ik ook wel weten hoe dat komt. En het is inderdaad nog wel spannend, maar het geeft me nu al een gevoel van ontspanning en vrijheid.

Elise zegt: ‘Ik was eigenlijk wel benieuwd wat we zouden gaan doen. Ik hoor altijd dat mijn stem rauw klinkt en mijn collega-coach zegt vaak tegen me: als jij met groepen gaat werken, ga je echt last van je stem krijgen. Daar moet je iets mee gaan doen. En hier ontdek ik nu al dat mijn stem gekoppeld is aan mijn thema, van al lang geleden. Het is wel gek hoor, zo met je stem bezig zijn, maar het voelt heel veilig. Jij snapt wat je ziet, legt niets op, maar checkt of dat klopt. Zo kan ik leren, loslaten, me overgeven.

Marga zegt: ‘Vorig jaar was ik bij het Gewoon Lekker Galmen. Daar kon ik nog een beetje verdwijnen in de groep. Maar nu  kom ik hier met een heel duidelijke vraag: Op de een of andere manier word ik niet gehoord, juist op de momenten dat ik een statement wil maken. Jij hebt me op soepele, speelse, gemakkelijke manier inzicht gegeven. Ik was een beetje bang voor zweverigheid. Maar dat is het helemaal niet. Ik hoor dingen waar ik direct iets mee kan doen. Duidelijk. Concreet. Ik kan zien dat jij daar al heel veel mee gedaan hebt en ontdekt hebt. Het voelt heel natuurlijk om er met jou mee bezig te zijn

Herken je één van de vragen? Of heb je een andere stem-vraag? Maak dan nu een afspraak voor een StemAnalyse (via skype of live, in Kampen)

 


Gratis stemanalyse aanvragen

    Reacties zijn gesloten.