Online Programma Je lichaam als klankkast

Meer body in je stem!

Online programma ‘Je lichaam als klankkast’

Is spreken voor jou heel vermoeiend? Kost een lezing, presentatie, of les je veel energie? Dan doet niet je stem het werk, maar je keel, nek, schouders en hoofd.

In dit programma leer je hoe je je hele lichaam kunt gebruiken voor prettige, makkelijke stemexpressie. Je leert hoe stem, lichaam en emoties soepel kunnen samenwerken. Als één geheel, één muziekinstrument, één galmende klankkast. Moeiteloos, overtuigend, vol en vrij! Klinkt goed? Kies voor dit programma vol lichaamswerk en stemwerk.
Video afspelen
Op weg naar expressief en sensitief leiderschap …

In je hoofd

Door allerlei ervaringen in ons leven, simpelweg door het opgroeien zelf, hebben we geleerd bepaalde gedachten en emoties voor onszelf te houden. We zijn ons gaan inhouden, aanpassen of beheersen, om gedoe of afwijzing te voorkomen. Een besluit van ons hoofd. En tja, als je stem vooral dáár (en, vooruit; in nek, keel, schouders) resoneert, dan is het onmogelijk om vol en rond te klinken. Daarvoor heb je toch echt je hele lichaam nodig. ‘Jouw lichaam als klankkast’ maakt je lichaam los, van top tot teen en geeft jouw (al dan niet vastzittende) emoties de ruimte. Dát gaat vrijheid geven, en geeft jouw stem een ronde, volle, rijke klank!

Herken je dit?

Stuk voor stuk zijn dit signalen van verkramping en blokkades. Bewust of onbewust voorkom je dat jouw lichaam en je emoties vrij gaan bewegen. Jouw lichaam is GEEN klankkast.

Wat zou er gebeuren als …

alles vrij mag bewegen en stromen? Het vraagt moed en vertrouwen om je hele lichaam als klankkast te gaan gebruiken. Om de controle los te laten en je te laten verrassen door wat er uit je rolt. Maar het is het meer dan waard. Want juist in die klankkast schuilt het Leven! Durf jij werkelijk te leven? Volop? Meld je dan nu aan voor dit programma.

Wat levert het je op?

Wat ga je doen?

In ‘Je lichaam als klankkast’ nemen we alle tijd voor het loslaten en vrij bewegen van je: Onderweg kijken we welke emoties er waar in je lichaam vastzitten en vragen om beweging en expressie.

Kijken EN doen!

Het heeft lang geduurd om je lichaam en emoties vast te zetten, het vraagt ook tijd om alles te verzachten en los te maken. Het is belangrijk dat je de video’s niet alleen bekijkt, maar dat je actief mee doet. Ook is het belangrijk om de video’s te herhalen! Wil jij ook een voller, vrijer en completer leven? Meld je dan nu aan voor:

Je Lichaam als Klankkast – Online programma met 14 video’s:

Het online programma, met 14 video’s, dat je lekker in je eigen tijd, in je eigen huis, je eigen badkamer, toilet, of woonkamer, kunt volgen. Voor dit online programma is je investering  € 147,00 Bonus: Passende blogs, extra oefeningen en video’s Extra Bonus: Individueel mailcontact waar nodig

Aanmelden

 
Zoek je verdieping of loop je vast, neem dan contact op voor enkele individuele afspraken.

Reacties zijn gesloten.