Overzicht van de mogelijkheden

Vier online programma’s


1. Muziek in je stem

Heb jij je stem veelvuldig nodig, in of voor een groep? Wil jij graag boeiend spreken, leven in je verhaal, en een levendige communicatie met je luisteraars? Maar ervaar jij dat jouw stem hier en daar, door gewoonte, aan banden is gelegd? Kies dan voor dit programma en zoek de muziek in je stem.

Lees meer


2. Je lichaam als klankkast

Word jij (dood)moe van spreken? Waarschijnlijk doen je keel, je nek, schouders en hoofd, het meeste werk. Onderzoek hoe je je stem, je lichaam en haar emoties, soepel kunt laten samenwerken, als één geheel, één muziekinstrument, één galmende klankkast, zodat je stemgebruik moeiteloos, vol en vrij klinkt. Klinkt goed? Kies dan voor dit programma.

Lees Meer


3. Remmende stemmen

Draait jouw stem vooral rondjes in je hoofd? Start dan met programma 3, en luister naar je remmende stemmen. Hoor wie de boventoon voert, wie schreeuwt om gehoord te worden, wie zich angstvallig stil houdt, wie de kaken op elkaar klemt, wie ratelt, wie ruist, wie fluistert, kakelt en bruist. Geef al die stemmen het woord, maak er muziek van, laat ze uitspreken, uitdoven, en hoor de diepte stilte die dan valt. En wat er dán op komt borrelen…

Lees Meer


4. De vurige stem

Wat borrelt er op, vanuit de stilte, vanuit niets. Wat zoekt zijn weg naar buiten? Welk woord, welke klank rijst op in dat ene moment. En hoe rijgen de klanken zich aaneen? In programma 4 ontdek je jouw pure, rauwe, levende, helende, krachtige, expressieve, vurige, vrije stem.

Lees Meer


Individueel

Individuele stem-coaching/therapie, via zoom of in mijn stemwerkplaats in Kampen.
Het is zeker aan te raden naast of i.p.v. het volgen van een online programma één of enkele individuele sessies te volgen. Het zal je communicatie en interactie met anderen vergemakkelijken, en als vanzelf leiden tot meer diepgang in je gesprekken.
Je investering per keer bedraagt voor een uur: € 65,00.
6x een uur € 360,00
Voor anderhalf uur (wat meer tijd en diepgang) betaal je € 95,00.
6x anderhalf uur € 540,00.
Neem contact op om een eerste afspraak te plannen.

Ook ‘gewone’ zangles behoort tot de mogelijkheden. Voor informatie hierover verwijzen we je graag naar www.jolandamulder-stemcoaching.com


Interactieve Lezingen

Graag kom ik bij jou, jouw team, jouw trainingsdag, jouw club ondernemers Gewoon Lekker Galmen. Ik zal vertellen over mijn werk en zal zeker met de groep aanwezigen aan de slag gaan, zodat men kan ervaren hoe eenvoudig en heerlijk het is om met elkaar in dit ene moment Gewoon Lekker te Galmen. Ik ben, samen met veel andere vrouwen, verbonden aan het sprekersbureau Zij Spreekt. Kijk daar maar eens als je op zoek bent naar een mooie invulling voor training of verdieping.

Reacties zijn gesloten.