Online Programma De vurige stem

Ontdek je zachte kracht!

Online programma ‘De vurige stem’

Hoe zou jouw leven eruit zien als flow de ruimte krijgt. Niet te veel plannen, minder bedenken of voorbereiden, maar vooral vertrouwen op jouw creativiteit en improvisatie-vermogen. Hier. Nu. Met je voeten stevig op de grond. Wat zou je zeggen, wat zou je doen? Wat zal het leven dan een verrassing zijn! Voor jou en voor de mensen met wie je werkt.

In ‘De vurige stem’ ontdek je 7 manieren om de kracht van het NU te ervaren, aan te wakkeren en te versterken. Als je in je dagelijkse leven, privé of op de werkvloer, toegang hebt tot deze staat van zijn, ga je gegarandeerd ‘magische meerstemmigheid’ ervaren; de magie van synergie en prachtige, gezamenlijke creatie. Simpelweg mogelijk door gezamenlijke afstemming in het moment. Met jou als vurig rolmodel. Heel vervullend, dat beloof ik!
Video afspelen
Op weg naar flexibel en dynamisch leiderschap …

7 Sleutels

Open de ‘deur naar de bron’ met (een van) de 7 sleutels.

Ontdek jouw pure, rauwe, levende, helende, krachtige, vurige stem

Als je met vurige stem spreekt, zal jouw verhaal, jouw lied, jouw ZIJN, stralen, raken, diep resoneren, in jezelf en in de ander. Jouw vuur zal de ander en jezelf doen smelten, wat grenzen doet vervagen. Er ontstaat een gevoel van vrijheid en eenheid; ken je dat? En wat dááruit kan ontstaan…. Magie! Het aantal woorden zal misschien afnemen, maar de kracht ervan neemt toe. Merk je dat je gedurende dit programma nog geremd wordt, fysiek, emotioneel en mentaal? Grijp dan terug op de oefeningen in de andere  programma’s. En weet: ook door de andere programma’s te volgen, voed je de bron: Alle programma’s zijn ontstaan door opborreling van creativiteit en improvisatievermogen uit míjn bron, en nodigen jou uit de opwellingen uit jóuw bron te volgen.

Wat ga je nog meer ontdekken?

In ‘De vurige stem’ komen de volgende aspecten aan bod: Het vrijuit en voluit kunnen Leven in het Hier en Nu, met jouw Vurige Stem in verbinding met de Bron en met de Ander, is fantastisch. Het brengt Magische Meerstemmigheid in je dagelijks leven. Het is belangrijk dat je de videoprogramma’s niet alleen bekijkt, maar dat je ook actief mee doet. Ook is het belangrijk om de video’s regelmatig te herhalen. Wil jij jouw Vurige Stem ervaren én ontdekken wat dit allemaal met jou en je omgeving gaat doen? Meld je dan aan:

De Vurige Stem – Online programma met 20 video’s:

Dit programma kun je lekker in je eigen tijd, in je eigen huis, je eigen badkamer, toilet, of woonkamer, volgen. Hoewel je de oefeningen met voorkeur in de ochtend doet, om er de hele dag de vruchten van te plukken. Voor dit online programma is je investering  € 147,00 Bonus: Extra oefeningen, blogs en verwijzingen. Extra bonus: Individueel mailcontact waar nodig

Aanmelden

 
Zoek je verdieping of loop je vast, neemt dan contact op voor enkele individuele afspraken.

Reacties zijn gesloten.