Online Programma Muziek in je stem

Speel met adem. volume, ritme en melodie!

Online programma ‘Muziek in je stem’

Heb jij je stem veelvuldig nodig, in of voor een groep? Wil jij (nog) boeiender spreken, meer leven in je verhaal, en een levendige interactie met je luisteraars? Ervaar jij dat jouw stem hier en daar, door gewoonte, aan banden is gelegd? Lukt het je daardoor niet meer om hoog, of laag, hard, of zacht, snel, of langzaam te spreken? Kies dan voor dit programma, waarin je gaat spelen met je stemgebruik en ontdek de muziek in je stem.

Video afspelen
Op weg naar flexibel en dynamisch leiderschap …

Herken je dit?

Kortom: Als je je hierin herkent, meld je dan aan voor dit muzikale online programma en ontdek op een speelse maar gedegen manier de mogelijkheden van jouw stem.

Wat levert het je op

Wat ga je doen?

Het programma ‘Muziek in je stem’ geeft inzicht in en maakt je op speelse en interactieve wijze vertrouwd met de volgende thema’s: Jouw vaste stem- en spreekgewoonten zijn in de loop van vele jaren ontstaan, het vraagt ook tijd om je stem weer te versoepelen. Het is belangrijk dat je de video’s niet alleen bekijkt, maar dat je actief mee doet. Ook is het belangrijk om de video’s te herhalen! Wil jij ook graag alle mogelijkheden van jouw stem (her)ontdekken? Meldt je dan nu aan voor:

Muziek in je stem – Online programma met 20 video’s:

20 video’s die je lekker in je eigen tijd, in je eigen huis, je eigen badkamer, toilet, of woonkamer, kunt volgen. Het heeft natuurlijk niet zoveel zin om alleen dat een kwartiertje te oefenen. Je krijgt ook tips en oefeningen aangereikt om het geleerde toe te passen in de praktijk. Voor dit online programma is je investering  € 147,00 Bonus: Extra oefeningen, blogs en verwijzingen. Extra bonus: Individueel mailcontact waar nodig

Aanmelden

 
Heb je behoefte aan verdieping of loop je vast, neem dan contact op voor het maken van enkele individuele afspraken.

Reacties zijn gesloten.