Spreken in het openbaar

In de loop van je leven wordt het steeds duidelijker waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Je leven krijgt een richting, je onderzoekt, je leert, je ervaart en wordt wijs. Vaak komt het moment dat je deze kennis en ervaringen over wilt brengen op een ander, door het geven van een presentatie, lezing of workshop. Maar misschien ben je helemaal niet gewend om voor een groep te staan. Misschien jaagt het je angst aan om in of voor een groep te spreken. Al die ogen op jouw gericht! En wat als je stottert, hakkelt, de draad kwijt raakt? Rode wangen of vlekken krijgt? Iedereen je onzekerheid ziet? Je door de mand valt? Wat als iedereen in slaap kukelt, afdwaalt, of met weerstand reageert op dat wat je vertelt? Deze angst kan zo groot worden dat je er maar van afziet je mond te openen, je kennis te delen. Als je deze angst niet aangaat, dan blijft jouw wijsheid jouw wijsheid en kunnen anderen er de vruchten niet van plukken. Wil jij leren vrij te spreken in het openbaar? Geef je op voor een individueel traject bij Gewoon Lekker Galmen en ontdek wat voor jou de beste manier is om je verhaal te presenteren.

Gewoon Lekker Galmen

Gewoon Lekker Galmen is de specialist in stemcoaching. Jolanda Mulder geeft je in haar Stemwerkplaats in Kampen de ruimte jouw unieke stem te ontdekken. Als drama- en stemtherapeut leert ze je geen trucjes of technieken, maar sluit ze perfect aan bij jouw mogelijkheden en behoeften. Het zou best kunnen dat ‘presenteren’ een heel andere invulling gaat krijgen dan jij had kunnen denken. Een invulling die je geen angst aanjaagt, of die misschien wel spannend is, maar goed behapbaar. Misschien kies jij bijvoorbeeld voor een interactieve lezing, een workshop, of voor een gesprek aan de hand van een thema. Er zijn veel verschillende vormen te ontdekken.

Wil je graag zelf, in je eigen tijd, aan de slag met je geremde stemgebruik, kijk dan eens bij de verschillende online programma’s.

Wil jij graag jouw manier ontdekken om jouw unieke verhaal en wijsheid te presenteren aan een groter publiek, kies dan voor coaching bij Gewoon Lekker Galmen

Ik kies voor een online programma.

Aanmelden


    Graag geef ik mij op voor een gratis proefsessie!

    Reacties zijn gesloten.