Gewoon Lekker Galmen met je Team

Gewoon Lekker Galmen

Met je TEAM

Annelies raakt de harten van haar teamleden als ze haar heldere stem zachtjes maar vol vertrouwen de hoogte in laat glijden. Het contrast van haar melodie met het ritme van haar team is adembenemend gewaagd. Een pareltje tijdens deze workshop Gewoon Lekker Galmen. Een beetje verlegen ontvangt Annelies de complimenten die ze na afloop van haar team krijgt. Deze kant van haar kende het team nog niet.

Stel je voor dat jullie team een koor is, en het werk dat jullie uitvoeren een muziekstuk.

Hoe klinken jullie? Welke stijl hebben jullie gekozen? Wie zingt het hoogste lied? Wie voert of voeren de boventoon? Wie zorgt voor de basis, voor het ritme, de structuur? Wie is de aanjager? Wie zingt de eerste stem, de tweede, of juist de derde? Wat is de stijl van de dirigent, de teamleider? Is er ruimte voor eigen inbreng? Voelt iedereen zich goed bij het ‘muziekstuk dat klinkt’? Of zou je als ‘dirigent’ of ‘koorlid’ wel eens iets anders willen laten horen?

Deze vragen worden beantwoord in een speelse, onderzoekende, inzichtgevende workshop met drama- en stemtherapeut Jolanda Mulder. In het begin is het een beetje spannend, dat wel, maar Jolanda breekt met haar deskundigheid op het gebied van groepsdynamiek en haar expertise op het gebied van stem en expressie binnen een paar uur open waar je al pratend in maanden niet bij zou kunnen komen. Een zeer krachtige tool dus, voor het werken aan teamspirit.

Kan jullie team wel wat opschudding gebruiken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en een offerte op maat.

Reacties zijn gesloten.