Handboek Gewoon Lekker Galmen

Handboek Gewoon Lekker Galmen

Dit handboek neemt jou, als intelligente, creatieve, sensitieve, expressieve, vurige vrouw spelenderwijs mee op reis naar vrij en vrouwelijk (ge)leiderschap, dat ten dienste staat van een mooiere wereld. Met jouw stem en lichaam als instrument en geleider.

Velen van ons hebben geleerd juist onze vrouwelijke (leiderschaps)kwaliteiten in te houden, te onderdrukken, en ons af te stemmen op een meer mannelijke stijl. Rustig. Evenwichtig. Koppie erbij!  Dat geeft veel spanning, kost energie en kan leiden tot veel gedonder en gedoe. Ons verlangen is duidelijk: mogen we alsjeblieft ook op de werkvloer ons volle zelf zijn?!

Met persoonlijke verhalen, boeiende anekdotes, praktische oefeningen en nuttige tips worden in dit boek de eindeloze mogelijkheden van stem- en stemgebruik beschreven, en de vaak onvermoede effecten ervan op jezelf en op je omgeving. Je leert op een dieper en vrijer niveau te luisteren, voelen, denken, spreken en doen. Via de talrijke ‘voice-openers’ geeft het boek je de moed en mogelijkheden om je stem in alle vrijheid te laten horen en je omgeving te besmetten en transformeren met jouw unieke verhaal. Zonder kunstjes en trucjes, maar puur, vibrerend, levend.

Gewoon Lekker Galmen!

Prijs: € 24,95.

Inkijkexemplaar

Ja, ik wil dit boek!

Ook te bestellen op bol.com, mocht je een cadeaukaart hebben. Eveneens bij de Boekengilde boekenshop, mocht je daarvoor een kortingscode hebben. 

Eline de Vries, trainer, coach, interimmanager in het onderwijs, schrijft over het boek:

‘Als coach, trainer en schoolleider in het basisonderwijs is dit voor mij een boek met veel waardevolle inzichten. Hoe ik mijn stem ben, hoe ik deze stem inzet en in kan zetten en hoe mijn stem mij – als ik goed luister – feedback geeft. Jolanda’s schrijfstijl is straight forward, licht en open terwijl de inhoud krachtig, meeslepend en intrigerend voor me is.’

Sanne Visch schrijft:

‘Eindelijk! Herkenning en erkenning voor de vrouw die zichzelf wil laten zien en horen, maar dat – door de jaren heen – heeft afgeleerd. De positieve en praktische schrijfstijl zal menig vrouw enthousiasmeren om zich niet langer aan te passen, maar simpelweg te zijn wie ze is.’

Reacties zijn gesloten.