Online Programma Remmende Stemmen

Op naar een gezonde mindset!

Online programma ‘Remmende Stemmen’

Draait jouw stem rondjes in je hoofd? Lig je wakker door gepieker? ‘Heb ik het wel goed gedaan?’, ‘Jemig, wat kwam er een onzin uit mijn mond!’, ‘Ik had moeten zeggen dat …’, ‘O, wat viel ik door de mand, wat onprofessionéél’, …

Hoor je ze, al die innerlijke stemmen die je tegenhouden, spanning geven, vast zetten? In dit programma geef je al die stemmen het woord. En als vanzelf ervaar je: Jij bent de regisseur! Wie voert de boventoon, wie schreeuwt om gehoord te worden, wie houdt zich angstvallig stil, wie klemt de kaken op elkaar, wie ratelt, wie ruist, wie fluistert, kakelt en bruist. Maak er muziek van, geef ze een podium. Laat ze uitspreken, uitdoven en luister dan maar eens naar de diepe stilte die valt. Ja, dán is er alle ruimte voor jouw verhaal, en kun je het vanuit je tenen, met hart en ziel, de wereld in brengen. Word de leider over dat innerlijke koor vol remmende stemmen. Ontdek wat een nieuwe mindset kan doen!
Video afspelen
Op weg naar aandachtig en persoonlijk leiderschap …

Herken je dit ‘koor’?

Vind jij deze lijst niet lang genoeg? Ontbreekt er nog van alles? Dan ben je exact op de goede plek. Zo overweldigend en conflicterend, al die gedachten en hun emoties!

Componist, dirigent, zanger, luisteraar

Zie je leven en gedachten even als een muziekstuk. Deze gedachten vragen om een dirigent, die de stemmen in juiste banen leidt. Ze vragen om een componist die keuzes maakt welke stemmen klinken, wanneer, en hoe hard/zacht, snel/langzaam etc. Als zanger laat je ze horen, en ervaar je wat deze stemmen je te bieden hebben. Als luisteraar hoef je alleen maar tot je te nemen, het in je lichaam laten resoneren. Om te voelen waar je méér van wilt. En waar minder. Jij bent tenslotte componist, dirigent, zanger, en luisteraar ineen. In ‘Remmende stemmen’speel je met deze verschillende posities, om ze mooi in balans te krijgen. Zo kun je een passend vervolg geven aan het muziekstuk dat jouw leven is.

Wat levert het je op?

Wat ga je doen?

‘Remmende stemmen’ maakt je bewust en vergroot jouw vaardigheden als Het leren herkennen en erkennen van jouw innerlijke stemmen vergt moed en tijd. Het is belangrijk dat je de videoprogramma’s niet alleen bekijkt, maar dat je ook actief meedoet. Ook is het belangrijk om de video’s regelmatig te herhalen. Wil jij ook de leider worden over dat innerlijke koor vol remmende stemmen, jouw leven leven als een muziekstuk, én ontdekken wat dit allemaal met jou en je omgeving kan doen? Meld je dan aan:

Remmende Stemmen – Online programma met 20 video’s:

20 video’s die je lekker in je eigen tijd, op je eigen podium, in je eigen huis, je eigen badkamer, toilet, of woonkamer, kunt volgen. Voor dit online programma bedraagt je investering  € 147,00 Bonus: Extra oefeningen, blogs en video’s. Extra bonus: Individueel mailcontact waar nodig

Aanmelden

 
Zoek je meer verdieping of loop je vast? Neem contact op voor het maken van enkele individuele afspraken.

Reacties zijn gesloten.