Online Programma Remmende Stemmen

Remmende Stemmen

Wat zou het heerlijk zijn, hè, om jouw verhaal vanuit je tenen, met hart en ziel, de wereld in te brengen. Om met jouw ervaringen, jouw wijsheid, anderen te inspireren en in beweging te brengen. Moeiteloos!

Maar soms zit dat hoofd zo in de weg!

Bedenk eens: Welke gedachten houden je tegen? Waarom nog langer inhouden? Of je stinkende best doen? Waarom niet gewoon jouw kracht, jouw passie, jouw vuur vrij laten stromen! Word de leider over dat remmende koor aan innerlijke stemmen. Ontdek wat een nieuwe mindset kan doen!

Luister maar eens mee naar dit ‘koor’:

    Ik hou me enorm in en nog vinden mensen mij intimiderend, of overweldigend.

    Als ik mezelf ben, neem ik teveel ruimte in. Dat geeft altijd gedoe, dus voel ik me genoodzaakt me in te houden

    Ik heb zoveel geleerd, maar denk toch telkens dat het niet goed genoeg is.

    Ik ervaar vaak conflict, spanning, weerstand in mezelf en in contact met anderen

    Ik voel me vaak machteloos, klein en onzichtbaar. Ik laat me maar zo imponeren door kracht en macht van anderen

    Ook al praat ik hard, ik voel me niet gehoord. Dat frustreert me enorm

√    Ik doe ontzettend mijn best op mijn verhaal, en op de manier waarop ik het vertel. Heel vermoeiend, eerlijk gezegd.

    Ik geloof wel in mijn verhaal, echt wel, maar het lijkt erop dat het alleen voor mezelf belangrijk is. Ik weet niet of het wel waarde heeft voor anderen.

    Me laten zien en horen kost me vreselijk veel energie. Soms denk ik: Laat ook maar!

    Het kan mij niets schelen wat anderen van me vinden. Daar heb ik schijt aan. Als ik vol en hard wil zijn, dan moeten ze daar maar mee dealen. Ik ben nou eenmaal een weirdo. En daar ben ik trots op ook!

√    Ik ben zeker geen pussy!

√    Ik gedraag me soms als een pussy. Grr. Wat baal ik dan van mezelf.

   ’s Nachts lig ik te piekeren over wat ik heb gezegd en gedaan, en hoe ik dat een volgende keer beter kan doen.

   Vaak worden ideeën en suggesties van een ander opgepakt, en die van mij niet. Terwijl ik gewoon weet dat het goede ideeën zijn! Dat frustreert me enorm! Anderen merken dat niet aan me hoor.

√   Ik ben me altijd erg bewust van de gevoelens van een ander, en pas me meestal aan, om gedoe te voorkomen.

   Ik laat mijn emoties meestal niet zien aan anderen, dat oogt zo zwak!

   Ik hou mijn emoties liever in, want anderen deinzen er nogal eens voor terug

   Ik doe me vaak krachtiger voor dan ik me voel

   Hoe ik ook mijn best doe om me te beheersen, soms knalt het er gewoon uit

   Ik verlies mezelf in mijn ideeën. Wat een chaos in mijn hoofd! Zo komt er niets van mijn ideeën terecht.

Vind jij deze lijst nog niet lang genoeg? Ontbreekt er nog van alles? Dan ben je hier exact op de goede plek. Zo overweldigend en conflicterend, al die gedachten en hun emoties!

Componist, dirigent, zanger, luisteraar

Zie je leven en gedachten even als een muziekstuk: Deze gedachten vragen om een dirigent, die de stemmen in juiste banen leidt. Ze vragen om een componist die keuzes maakt welke stemmen klinken, wanneer, en hoe hard/zacht, snel/langzaam etc. Als zanger laat je ze horen, en ervaar je wat deze stemmen je te bieden hebben. Als luisteraar hoef je alleen maar tot je te nemen, het in je lichaam laten resoneren. Om te voelen waar je méér van wilt. En waar minder.

Je bent tenslotte componist, dirigent, zanger, en luisteraar ineen. In dit programma spelen we met deze verschillende posities, om ze mooi in balans te krijgen. Zo kun je een passend vervolg geven aan het muziekstuk dat jouw leven is.

Wat levert dit je op?

    Piekeren wordt een spelletje, een mooi lied, een mooie scène. Pas maar op, of je wilt er alleen maar méér van! Op naar een mooi concert!

    Je ontdekt en ervaart nu ECHT: ik BEN niet mijn gedachten en emoties, ik kan ernaar kijken

    Je neemt de volle verantwoordelijkheid voor je gedachten, je eigen muziekstuk (en laat de verantwoordelijkheid voor het muziekstuk van de ánder bij de ander): je versterkt je persoonlijke leiderschap

    Vanaf nu kies je bewust wie je aan het woord laat. Hoe wil je dat je muziekstuk klinkt? Hoe zal dat voelen? Hoor het eens. Voel wat het je brengt. En weet: ik Ben het al. Hear it – feel it – be it!

    Denken, Voelen, Doen gaan samen op in een heerlijke flow! Je uitstraling en communicatie is congruent en betrouwbaar

    Je straalt ontspanning, rust en vertrouwen uit! Het probleem ‘orde’ verschuift naar de achtergrond, omdat je een natuurlijk overwicht uitstraalt.

    Je bent minder bang voor conflicten. Je durft het conflict aan te gaan en vertrouwt op een nieuwe, goede afloop. Conflicthantering wordt voor jou een mooie uitdaging.

√    Sterk persoonlijk EN uitnodigend leiderschap: welke leiderschapsstijl ligt jou het best? Je onderzoekt de weg naar procesgericht, dienend leiderschap

    Passie  krijgt de ruimte en neemt het woord (meer hierover in programma 4)

    En wanneer passie en vuur spreekt, hangen de mensen aan je lippen. Jijzelf nog wel het meest!

√   Wie had het ook al weer over een dreigende burn-out?

Van conflict naar harmonie en een voedende samenwerking.

Wat gaan we doen

In dit programma vind je volop oefeningen en opdrachten, om je vaardigheid te vergroten als

  • luisteraar (met al je zintuigen)
  • componist (hoe flexibel ben je als bedenker van je muziekstuk?)
  • dirigent (wat voor soort dirigent/leider ben je, en welke stijl voelt het best?)
  • muzikant (leef je helemaal uit, in een ‘stem’, en geniet van de ontlading)
  • waarnemer van dit geheel!

Mogelijkheden

Programma ‘Rock*’- Het online programma met 20 video’s : 

Dit programma kun je lekker in je eigen tijd, op je eigen podium, in je eigen huis, je eigen badkamer, toilet, of woonkamer, volgen.

Voor dit online programma bedraagt je investering  € 147,00

Bonus: Extra oefeningen, blogs en video’s.

Extra bonus: De besloten facebookgroep ‘Gewoon Lekker Galmen – Remmende Stemmen’, waar je je vragen kunt stellen en je via facebook live extra informatie, antwoorden en oefeningen krijgt.

Extra Extra bonus: Individueel Mail contact waar nodig

Aanmelden 'Rock'


Programma ‘Blues*’ – het online programma + drie individuele sessies:

Soms is het lastig in je eentje je gedachten op te sporen – veel gedachten ruizen in het onbewuste en veroorzaken chaos. Dan is het handig als een ander vragen stelt, meedenkt, meeluistert naar de ‘verschillende stemmen in je koor’.

Je investering voor dit programma bedraagt € 447,00

Bonus: De bonussen van programma Rock
Extra Bonus: Telefonisch / skype consult waar nodig.

Extra Extra Bonus: Aanvullende individuele coaching toegepast op jouw specifieke praktijksituatie

Aanmelden 'Blues'


Programma ‘Soul*’ – online programma, + drie individuele sessies, + de groepstrainingsdag:

Nog sterker werkt het, wanneer je op onderzoek gaat samen met een groep anderen. Tijdens zo’n dag ontdek je dat niets ons vreemd is en dat we veel in elkaars verhalen kunnen herkennen en ervan kunnen leren.

Je investering voor dit programma bedraagt € 597,00

Bonus: De bonussen van de programma’s Rock en Blues

Extra Bonus: Een video-opname van jou, met een evaluatie.

Extra Extra bonus: Een individuele sessie met expert Rita Mulder, coach voor hooggevoelige mensen. Zij zal een familieopstelling met je doen, die vaak leidt tot een diepgaande verandering in de manier waarop je naar je verleden kijkt.

N.B *. Jij kunt ook andere muziekstijlen kiezen die voor jou symbool staan voor de weg van Rock, Ruw, Conflict, Confrontatie, (en hoe je daarvan kunt genieten)

naar Blues, Levenslied, rauw, verdriet, pijn, (en hoe je daarvan kunt genieten)

naar Soul, Heart-core, het lied van de Ziel (meer hierover in programma 4)

Hoe dan ook: Pak dit podium en schrijf je NU in:

Aanmelden 'Soul'

Reacties zijn gesloten.