Gratis Trial Muziek in je stem: Adem

 

SpeLen met adem!

Gratis trial Muziek in je stem – adem

Het programma Muziek in je stem

Heb jij je stem veelvuldig nodig, in of voor een groep? Wil jij (nog) boeiender spreken, meer leven in je verhaal, en een levendige interactie met je luisteraars? Ervaar jij dat jouw stem hier en daar, door gewoonte, aan banden is gelegd? Lukt het je daardoor niet meer om moeiteloos hoog, of laag, hard, of zacht, snel, of langzaam te spreken? Bekijk, doe en ervaar dan eens, ter kennismaking, de eerste vier video’s van het programma Muziek in je stem: Adem

Wat komt er aan bod?

Het programma ‘Muziek in je stem’ geeft inzicht in en maakt je op speelse en interactieve wijze vertrouwd met de volgende thema’s:

Wat levert het programma je op?

Start gratis met het onderdeel ‘Adem’

Een ruime, flexibele manier van ademen ligt aan de basis voor vrij stemgebruik. Daarom bieden we je juist dit thema gratis aan. Je gaat je manier van ademen onderzoeken, spelen met het ritme, de lengte, en de plek van de adem in je lichaam. Je ervaart de effecten van de verschillende manieren van ademen, en leert dit bewust toe te passen op de werkvloer. Welke ademhaling geeft jouw rust, of juist energie? Hoe kun je met je adem je stem ondersteunen? Hoe kun je met je adem zelfs de dynamiek in je groep of team beïnvloeden… interessant!

Nog één punt van aandacht: Jouw vaste adem-, stem- en spreekgewoonten zijn in de loop van vele jaren ontstaan, het vraagt ook tijd om je adem en stem weer te versoepelen. Het is belangrijk dat je de video’s niet alleen bekijkt, maar dat je actief mee doet. Ook is het belangrijk om de oefeningen te herhalen!

Veel plezier. Heb je vragen, neem dan gerust contact op.

Gratis Trial: Spelen met adem (4 video’s)

Meld je nu aan, voor de trial-versie ‘Adem’. Er wordt je gevraagd een account aan te maken. Vervolgens verschijnt jouw trial ‘Adem’ bij Programma’s-‘Muziek in je stem’.

Voor dit online programma is je investering  € 0,00

Aanmelden trial

 

Heb je behoefte aan verdieping of loop je vast, neem dan contact op voor het maken van enkele individuele afspraken.


Reacties zijn gesloten.