Stemgebruik

Je stem draag je je hele leven bij je. Met behulp van je stem maak jij duidelijk wie je bent, wat je wilt, wat je weet, wat je denkt, voelt, wat er moet gebeuren. Zonder stem zouden we een stuk lastiger communiceren. Maar mét stem kan communiceren ook een behoorlijke opgave zijn.

Als kind kon jij moeiteloos krachtig spreken, luid spreken, dynamisch spreken, boeiend spreken, melodieus spreken. Pas in de loop van je leven, door spanning, stress, verwachtingen, teleurstellingen is je spreekdruk toegenomen.

Neem het voorbeeld hieronder, van een docente die eigenlijk aan haar weekend niet meer genoeg heeft om bij te tanken. Er moet iets gebeuren. Maar wat?

‘Ja, ik ben snel hees, maar mijn stem hoort bij mij. Ik wil mijn stem niet veranderen. Het is net alsof ik mezelf dan wil veranderen, alsof ik niet goed ben zoals ik ben!’

Ben je zoals de docente in bovenstaand voorbeeld snel jouw stem kwijt, heb je moeite om jezelf verstaanbaar te maken of ben je snel buiten adem?

Dan kan een cursus stemgebruik bij Gewoon Lekker Galmen jou helpen.

Gewoon Lekker Galmen – Muziek in je stem.

Gewoon Lekker Galmen is jouw Stemcoach in Kampen en omstreken. Jolanda is het gezicht achter Gewoon Lekker Galmen. Ze biedt een uitgebreid aanbod aan online programma’s en individuele stemcoaching voor liefhebbers en aanjagers van een vrije stem, expressie en improvisatie, en zij die daar hevig naar verlangen.

Speel met je stem, je lichaam, je emoties, je gedachten, je woorden en ontdek een geheel nieuw scala aan mogelijkheden. Heerlijk voor jezelf, en ook zeer prettig, uitnodigend en aanstekelijk voor je omgeving.

Tot ziens bij Gewoon Lekker Galmen!

Online programma’s – om jouw stem ruimte te geven

Het online programma ‘Muziek in je stem’ is één van de vier online programma’s die je stem de ruimte geeft. Naast de online programma’s is het mogelijk één op één met Jolanda Mulder te werken. Jolanda is, met haar geschiedenis van heesheid, schorheid, overschreeuwen ervaringsdeskundige in het opnieuw uitvinden van haar stem.

In het online programma ‘Muziek in je stem’ ga je op stemonderzoek. Oefeningen die in verband staan met adem, volume, bereik, spreektempo, rust en dynamiek helpen jou om jouw stem optimaal te gebruiken. Zo kun je weer moeiteloos spreken, genieten van spreken en jouw publiek boeien met je manier van spreken.

Altijd een oplossing op maat

Mocht het online programma je niet bieden waar je naar zocht, dan is er altijd de mogelijkheid bij te sturen naar een meer passende werkwijze. Ieder mens heeft een unieke stem en daar hoort een oplossing op maat bij. Blijkt de levendige, onderzoekende, speelse stijl van Jolanda je niet te passen, dan krijg je uiteraard je geld terug.

Stemgebruik verbeteren? Gewoon doen bij Gewoon Lekker Galmen

Stemgebruik verbeteren? Ga voor het online programma ‘Muziek in je stem’ van Gewoon Lekker Galmen.

Wil jij graag meer informatie of even zeker weten dat dit programma voor jou passend is? Geef je op voor een Gratis Stemanalyse

Reacties zijn gesloten.