Stembevrijding

‘Hè, hè, dat moest er even uit’, zucht een deelnemer aan de workshop stembevrijding, nadat zij een al jaren gesmoorde kreet de ruimte heeft gegeven. Haar gezicht is ontspannen, en open, de geremdheid die haar de hele ochtend in de weg zat, heeft ze losgelaten.

Velen van ons is geleerd onze emoties niet, of slechts beheerst, te tonen. Dat geldt voor emoties als verdriet, boosheid, maar zelfs ook voor emoties als vreugde of enthousiasme. We temperen elkaar en ons zelf wat af, om zo onze omgeving maar niet tot last te zijn, om maar niet te overweldigend te zijn, of te veel ruimte in te nemen, om maar niet moeilijk te doen. Of om zélf niet overweldigd te raken door onze opgeslagen en vastgezette kracht en emoties. Het gevolg daarvan is dat ook de muziek, de creativiteit in ons, gedempt wordt.

In ieder moment schuilt muziek. In iedere emotie schuilt muziek. In iedere gedachte schuilt muziek. Er is niets dat het daglicht niet mag en kan aanschouwen, niets menselijks is ons vreemd. Juist de muziek, zingen, biedt een kader voor al die donkerte in je. En wie weet, zul ook jij ervaren, dat het licht daar met gemak doorheen piept.

Verlang jij ernaar jezelf te bevrijden van emotionele, fysieke en mentale blokkades? Verlang jij ernaar je stem in al zijn naaktheid, schoonheid, heerlijk in je element, te laten horen? De muziek de ruimte te geven? Tijdens een cursus of workshop stembevrijding van Gewoon Lekker Galmen leer jij je vrije stem kennen en jezelf te ontmoeten.

Gewoon Lekker Galmen

Gewoon Lekker Galmen is jouw stemcoach in Kampen en omstreken. Voel je heerlijk vrij in je zingen, spreken en zijn! Jolanda Mulder bied je op allerlei manieren de mogelijkheid je stem en al wat in je leeft de ruimte te geven.

Online programma’s: kies het programma dat bij je past

De online programma’s van Gewoon Lekker Galmen bieden je een podium voor je fysieke, emotionele en mentale blokkades; Je leert te spelen met je gedachten, je emoties, je lichaam, en je gaat genieten van het uitdijende gevoel van bevrijding.

De programma’s zijn afwisselend, zodat er altijd wel een programma is dat past bij jouw stem en hulpvraag.

Muziek in je stem

Een programma waarin je gaat spelen met muzikale ingrediënten als volume, bereik, melodie. Je doorbreekt je stempatronen en ervaart wat er nog meer mogelijk is.

Je lichaam als klankkast

Een programma waarin fysieke en emotionele blokkades in beweging worden gebracht, waardoor niet alleen je hoofd een klankkast is, maar je hele lichaam, tot in je tenen.

Remmende Stemmen

Een programma waarin je gaat spelen met je mentale blokkades en patronen. Ervaar hoe je gedachten zich ontrafelen en dan als vanzelf leiden naar nieuwe inzichten en waarheden.

De vurige stem

Een programma waarin creativiteit, improvisatie, meerstemmigheid je vuur nog eens wat extra aanjaagt.

Zit je vast, voel je je geremd, geblokkeerd? Breng jezelf in beweging, kies voor één van de verschillende online programma’s vol stembevrijdende oefeningen. 

Jolanda creëert een veilige en vertrouwde omgeving waarin ze je stimuleert om toe te laten en te ervaren wat er in je leeft. Dat geeft je een gevoel van ruimte, vrijheid, opluchting. Hè  hè. Ontspannen stap je de wereld weer in, open, zacht en echt in contact.

Cursus stembevrijding volgen? Neem contact op met Gewoon Lekker Galmen

Cursus stembevrijding volgen? Jolanda van Gewoon Lekker Galmen helpt je jouw hart te openen en je vrij te voelen door stembevrijding.

Vind je het lastig om te kiezen welke cursus op dit moment het beste bij je pas, geef je dan op voor een gratis Stemanalyse. Samen met Jolanda kies jij het programma dat het best aansluit bij je vraag.

Reacties zijn gesloten.